•  Stilmall


  •  Födelsedagar
  • Inga födelsedagar idag.
    Inom det kommande 30 dagarna
    Mystica (38)
    macci (36)
    randy (44)

  •  Sök
  • Avancerad sökning


  •  Bilagor

  •  Topp Postare

  •  Newest members

  • Välkomstmeddelande
Just nu har XXXAdults.com sommarrea på 10%, för alla behov som tänkas kan för ett spännande och intressant sexliv - både med partner eller på egen hand. Använd den exklusiva koden sexxx när Du betalar för ytterligare 10% rabatt - totalt 20%!

2016-06-15 Sommaren är i full blom med sol och värme; semestern hägrar runt hörnet med kall öl och söta, lättklädda flickor överallt. Zlatan och vårat svenska landslag är i Frankrike, där fotbolls-EM spelas för fullt. Hur går det för blågult? Vi tippar på guld!

Bild

Välkommen till http://www.barasnusk.com här kan du skriva din egen sexnovell eller läsa andra medlemmars sexnoveller och chatta med andra medlemmar i våran sexchatt.
Du kan även ladda upp egna bilder eller titta på andras bilder eller söka kontakt med andra under våra kontaktannonser.

Du har väl inte missat vår chatt?
Du hittar den uppe till höger, intill knapparna 'Donera' och 'FAQ'.

  • Senaste nyheterna
    Svar
    Visningar
    Senaste inlägget


  • Globala anslag

Gå till det senaste inlägget Xxadults.com reklam


http://www.xxadults.com kan ni köpa sexleksaker av alla möjliga slag. Dom har under sommaren 10% rabatt och om du anger koden sexxx får du ytterligare 10%, totalt 20% rabatt!
Jag kan personligen gå i god för företaget och [...]

Visningar: 561  •  Kommentarer: 0  •  Besvara [ Läs alla ]


  • Röstningar

Var är bästa avslutet?

I handen
0
Inga röster
I musen
10
26%
I munnen
14
37%
I baken
6
16%
I verkligheten
8
21%
 

Antal röster : 38

 

Visa tråd

Använder du sexleksaker?

Ja, det händer
17
57%
Ja, någon gång i veckan
2
7%
Ja, varje dag
3
10%
Nej, inte alls
7
23%
Vad är en sexleksak?
1
3%
 

Antal röster : 30

 

Visa tråd

Vilken är din favoritställning?

Missionären
7
16%
Bakifrån
20
45%
Sked
5
11%
Rida
9
20%
Annat (ange gärna vad)
3
7%
 

Antal röster : 44

 

Visa tråd


  • Vem är online?
  • Totalt 6 användare online: 1 medlem, inga dolda och 5 gäster (baserat på aktiva användare under de senaste 5 minuterna)
    Flest användare online samtidigt: 66, ons 14 jan 2015, 04:48

    Medlemmar online: Google [Bot]
    Förklaring: Administratörer, Robotar, Globala moderatorer, Medlem




  • Användarnamn:


    Lösenord:


    Logga in mig automatiskt vid varje besök

    Bli medlem!


  •  Statistik
  • Totalt
    Totalt antal inlägg 5307
    Totalt antal trådar 1435
    Totalt Anslag: 4
    Totalt Notiser: 2
    Totalt Bilagor: 8500

    Trådar per dag: 2
    Inlägg per dag: 8
    Användare per dag: 1
    Trådar per användare: 2
    Inlägg per användare: 6
    Inlägg per tråd: 4

    Totalt antal medlemmar 920
    Vår senaste medlem Gertrud

  •  Kalender
  • << Sep. 2016 >>
    Ti On To Fr
    1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28 29 30

  •  Teamet

  •  Senaste botarna
  • Google [Bot]
    fre 30 sep 2016, 09:32

cron